Advertisement

Számos bónusszal érkezett meg mobilokra a The Eminence in Shadow: Master of Garden

2022. november 30.
4.1821
A Crunchyroll Games nem teketóriázott sokáig, a bejelentést követően gyorsan ki is dobta a legújabb szerepjátékát, a The Eminence in Shadow: Master of Garden-t, ami már globálisan elérhető mobilokon, méghozzá rengeteg ajándékkal, bónusszal karöltve.
Advertisement

Nem egészen egy hónapja írtunk a The Eminence in Shadow: Master of Garden bejelentésről itt az oldalon, erre tessék, már meg is jelent az oldalnézetes gacha szerepjáték. Az isekai anime, a The Eminence in Shadow története köszön majd vissza, a sorozat ominózus karaktereit, köztük Rose-t, Alexia-t és Beta-t is irányíthatjuk majd a körökre osztott harcok során.

PvP arénák és co-op raid mód is vár majd ránk, a megjelenést pedig rengeteg jutalommal ünnepli meg a Crunchyroll Games. Belépési bónusz, 4000 Instant Phantasm Gem üti majd a markunkat, a kezdő missziók teljesítéséért cserébe pedig egy ingyenes SS Rose hős és 10 ticket jár majd.

Érdemes lesz minden nap belépni a játékba, hiszen további Phantasm Gemek járnak majd a bejelentkezésért, valamint a december 2-án kezdődő Holiday Rhapsody Event során további jutalmakat zsákolhatunk majd be. A The Eminence in Shadow: Master of Garden a Google Play Áruházban és az App Store-on érhető el teljesen ingyen.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Mikee

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ronalddo írta:
Mi ez a csajbuli?
Én inkább háremnek hívná, de kinek mi a szimpatikus megnevezés.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mi ez a csajbuli?

válasz erre