Rengeteg meglepetéssel ünnepli a szerelmesek napját a Time Raiders

2023. február 14.
45.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A távol-keleti fantasy elemekkel operáló MMORPG, a Time Raiders is megkapta a maga valentin napi frissítését, számos új kinézet, skin, játékbeli esemény, valamint rengeteg ajándék és megszerezhető jutalom is várja a kalandorokat.

Az újévi update után máris új tartalmakkal készült a YOOZOO Games csapata a Time Raiders játékosai számára, elstartolt a Valentine's Day 2023 event a játékban. A romantika eddig sem kerülte el az MMO-t, hiszen kapott a játék egy házassági rendszert, viszont a mai napon még több meglepetés várja a romantikázni vágyókat. Amennyibben belépünk a nyílt világú szerepjátékba, különféle valentin napi ajándékok várnak ránk.

3000 Gold Diamond, egy Jaguar Phantom hátas, valamint a Pure Love névre hallgató valentin napi kinézet is a miénk lehet. A Valentine's Day 2023 event további meglepetéseket is tartogat, belépési bónusz, napi küldetések váltak elérhetővé, cserébe pedig különféle ajándékdobozok járnak. Emellett egészen február 15-ig különféle eventekkel várja a játékosokat a Time Raiders, valentin napi fegyverek, további Gold Diamond és rengeteg egyéb ajándék zsákolható be!

2 hozzászólás

Chico

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

De romi.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Jajj most mindenhol ez a valentin nap... röhögő smiley

válasz erre