Számos eventtel és ajándékkal lep meg minket a Girls Frontline: Neural Cloud

2023. január 18.
4.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Sunborn Network csapata januárban sem hagyja magára a körökre osztott, taktikai RPG, a Girls Frontline: Neural Cloud rajongóit, a hamarosan debütáló frissítés számos ajándékot, eseményt, megszerezhető babát és kioldható tárgyat hoz magával.

A legújabb Girls Frontline-epizód még november végén debütált, a fejlesztők pedig máris friss tartalmakkal készültek nekünk. Elsőként január 18 és 25 között kétszer akkora eséllyel oldhatjuk majd ki a dögös animelányokat, érdemes lesz most kifarmolni a hiányzó karaktereket. Január 19-től 29-ig belépési bónusz, valamint számos ajándék, memóriakártyák, coinok, exkluzív bútorok és ajándékdobozok lesznek elérhetőek a játékban.

Január 25-én pedig kezdetét veszi a Melodious Tidings névre hallgató event, ami egészen február 14-ig tart majd. Ezalatt az idő alatt a 3-csillagos babát, Daiyan-t kétszer akkora eséllyel pörgethetjük ki, amennyiben teljesítjük a hölgyeményhez kapcsolódó küldetéseket. Emellett vár ránk a Magrasea's Lang Syne esemény, ami további értékes ajándékokat tartogat a számunkra, megéri tehát ismét ellátogatni a Neural Sectorba!

Nézd nagyban ezt a videót!

1 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Eskü nem a csajok miatt nézek bele újra! nyelvnyújtó smiley

válasz erre