Advertisement

Számos kihívással és küldetéssel rajtolt el a Genshin Impact legújabb eventje

2022. december 15.
44.9401
A Genshin Impact újabb frissítéssel örvendeztette meg a rajongókat, a mai napon debütáló update többek között új küldetéseket, kihívásokat, egy új minijátékot, valamint rengeteg megszerezhető jutalmat adott hozzá a gacha szerepjátékhoz.
Advertisement

A Genshin Impact aktuális, 3.3-as frissítése alig egy hete debütált, az update első fázisa pedig kezdetét is vette, megérkezett az Akitsu Kimodameshi névre hallgató event. Ezúttal egy új sztoriszál is vár majd ránk a játékban, egy bátorságpróbán veszünk majd részt. Az Akitsu Yuugei kihívások teljesítéséért cserébe Mora, szintnövelő alapanyagok, játékbeli tárgyak járnak, valamint egy exkluzív fegyver, a Toukabou Shigure Sword is a miénk lehet.

Emellett érkezett egy új minijáték is Arkanoid néven, ami egy klasszikus "blokktörős" elfoglaltságnak ígérkezik, különféle elsüthető képességekkel megbolondítva. A minijátékhoz számos szint, két nehézségi beállítás, valamint egy egyjátékos kampány is érkezett, amiben különféle bossokat kell majd levernünk. A minijátékban való részvételért természetesen további jutalmakat szerezhetünk meg, érdemes lesz tehát elővenni a régi játéktermi énünket.

Advertisement
2 hozzászólás

Chico

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Menj már, Arkanoid. Denagy!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

OMG már megint egy újabb event? Van aki ezeket tényleg tolja folyamatosan? Ennyi idő a világon nincs.

válasz erre