Számos újdonsággal és jutalommal rajtolt el a Flash Party legújabb frissítése

2023. január 11.
4.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgált az XD Games, elérhetővé vált immáron Androidon is a 2D-s rajzfilmes verekedős program, a Flash Party, méghozzá egy új frissítéssel nyakon öntve, ami számos új skint, kinézetet, karaktert, játékmódot és ajándékot hozott magával.

Még decemberben számoltunk be arról nektek, hogy január 10-én debütál a Stardust Warriors névre hallgató frissítés, a legújabb szezon meg is érkezett menetrend szerint, méghozzá számos újdonsággal. A színes esemény egy retro party benyomását kelti, ajándékokban sem fukarkodtak a fejlesztők, egy exkluzív ajándékcsomagot zsákolhatunk majd be a bejelentkezéséért cserébe.

Az ajándékok mellett egy új páros, Cookie és Can kergeti majd az őrületbe az ellenfeleket, emellett átdolgozott harcrendszer és egy új Matrica rendszer is vár majd ránk. Utóbbi még részletesebb testreszabási lehetőségeket tesz elérhetővé, a matricákkal számos bónuszt, extra képességet kioldhatunk majd a hőseink számára.

A hősszintet 10-es szintre emelték, a hősöket pedig négy kategóriába sorolták át: All-rounder, Power House, Assaulter és Impeder, minden kategória egyedi képességekkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett egy új battle royale mód is érkezett Party Royale néven, valamint számos új skin, kinézet is bekerült a játékba, ami most már a Google Play Áruházban is megtalálható.

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

Chico

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Na lássuk is!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Még nem próbáltam ki de rálesek.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Egész látványos játék. mosolygó smiley

válasz erre