Advertisement

Számos újdonsággal rajtolt el az Undecember legújabb frissítése

2023. január 26.
51.6931
Elsartolt végre a sötét hangulatú ARPG, az Undecember legújabb frissítése, az Ortemis névre hallgató update az új sztoritartalmak mellett új kihívásokat, talenteket, skilleket, dungeonöket és rengeteg újdonságot is hozott magával.
Advertisement

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a tegnapi napon elrajtolt végre az Undecember nagy januári tartalmi frissítése, az Ortemis névre hallgató csomag. Az Episode 3: Ortemis című sztorifejezet és az új helyszín mellett természetesen számos újdonság várja a kalandorokat a játékban, új térképek, küldetések, kihívások váltak elérhetővé a frissítéssel.

A nyolc új főnök, a több mint 100 új szörny, az új Chaos Dungeonök és az új játékmód, a Challenge Mode mellett The Archmages of Caspol néven új Chaos-level raid is vár ránk. Továbbá új end-game tartalmak, rengeteg jutalom, ajándék és napi küldetés is érkezett az APRG-játékba.

A hab a tortán a tizenhat új Skill Rúna és a húsz új Link Rúna, amik tovább bővítik a karaktereink képességeit és amiket már tesztelhetünk is élesben. Az Ortemis névre hallgató frissítés már ingyenesen elérhető a játékban, érdemes meglesni az újdonságokat.

Advertisement
3 hozzászólás

realfalcon

2 hónapja, 6 napja

És itt gyűlnek össze az ARPG-s játékosok:
https://www.facebook.com/groups/arpgmagyarorszag/

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Lássuk!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Már lesem is!

válasz erre