Új sztorifejezet és friss tartalmak érkeznek hamarosan az Undecemberbe

2023. január 16.
4.2651
A LINE Games csapata továbbra is gőzerővel gyártja a friss tartalmakat az Undecemberhez, január végén egy tartalmas frissítéssel bővül a hack and slash kaland, egy új sztoriszál, vadiúj bossok, ellenfelek és új játékmódok várnak majd minket.

A karácsonyi frissítés után az Undecember idén sem hagy minket unatkozni, január 25-én elstartol az Ortemis névre hallgató frissítés a játékban. Az új sztorifejezet, az Episode 3 komolyan próbára teszi majd a játékosokat, 24 új szakasz, számos új ellenféltípus és boss vár ránk majd a játékban. Egy új játékmódot is kapunk Challenge Mode néven, amiben az ellenfeleink és a különféle főnökök megnövelt életerővel és sebzéssel rendelkeznek majd.

Várnak ránk emellett a brutális kihívást tartogató Chaos Dungeonök, a karakterek elérhető szintje 120-ra emelkedik, emellett 30 új rúna, valamint egy új Chaos-level Raid is érkezik a hamarosan debütáló frissítéssel. A friss tartalmakra nem is kell már sokat várnunk, az Ortemis névre hallgató frissítés január 25-én startol majd el a fantasy kalandban rengeteg újdonsággal, kihívással és friss tartalommal karöltve.

Nézd nagyban ezt a videót!

4 hozzászólás

Bencus86

5 hónapja, 2 napja

Baromi jó! Nálam egyelőre megunhatatlan kategória!

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 3 napja

De jó hangulata van bakker!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 3 napja

Naggggyon király!

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 3 napja

Várom!

válasz erre