Új hősöket és rengeteg újdonságot hozott a PUBG Mobile legújabb frissítése

2022. szeptember 30.
4.1821
A Tencent Games népszerű mobilos battle-royale lövöldéje, a PUBG Mobile egy újabb frissítéssel bővült, két új karakter, egy új térkép, új játékbeli események, kihívások és játékmódok is érkeztek.

Az új anti-cheat rendszer élesítése után megérkezett a következő nagyobb frissítés a játékba. Bekerült két új hős, Sophia és Riley a legújabb frissítéssel. Sophia egy techguru, aki különféle elektronikai eszközöket tud bevetni az ellenfelek ellen. A másik hős Riley névre hallgat, ő jóval földhözragadtabb karakter, különféle csapdákkal tudjuk majd meglepni vele a többi játékost.

Az új hősök mellett elérhető már a játékban a Gear Front játékmód, amely során a játékosok 8 speciális skill közül választhatnak, hogy aztán a csatatéren mérjék össze a tudásukat. Bekerült továbbá az új egzotikus sziget, Nusa, ami rengeteg meglepetéssel és újdonsággal várja majd az odatévedő játékosokat.

Emellett a misztikus középkori városka, a Strange Town is megnyitotta a kapuit, továbbá a PUBG Mobile vadiúj eseményekkel, közösségi eventekkel és kupákkal várja majd a játékosokat, szóval tartalmakban és újdonságokban továbbra sem lesz hiány a játékban. Reméljük, hogy most már a csalók is szépen lassan eltűnnek.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mendez

2 hónapja,

Jó sokat változott mióta nem toltam. Mondjuk a grafika nem.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 napja

Rongyolok is rá azon nyomban.

válasz erre