Új hőssel és számos eseménnyel bővül ki hamarosan a Honkai Impact 3rd

2023. január 08.
4.1901
Pár napon belül új frissítéssel bővül ki a hack and slash kaland, a Honkai Impact 3rd, ezúttal a csillagok közé látogatunk majd el, egy új S-rangú hős, számos esemény, kihívás, jutalom és egy új sztorifejezet is vár majd ránk a játékban.
Advertisement

Nem mondhatnánk, hogy nagyon lehet unatkozni a Honkai Impact 3rd-ben, a The Chrono and the Hare frissítés után ugyanis hamarosan itt a következő update, a Symphony of Truth. A 6.3-as verzió január 12-én debütál majd, a legnagyobb újdonság Bronya legújabb S-rangú öltözéke, ami számos új képességgel ruházza majd fel a hőst.

Sebzésosztó DMG-karakterként Bronya kétféle formában bukkanhat majd fel a harcmezőn, a lándzsájával villámgyorsan utat tud majd vágni az ellenfelek között, a másik alakjában pedig távolsági hősként tud majd funkcionálni a túltölthető "lézerágyújával".

Egy új sztorifejezet is vár ránk, emellett Chaotic Dimension néven egy új kihívásban is részt vehetünk, amely során hőseink új képességekkel gazdagodnak majd. A Bustling Holiday Symphony eseményen pedig egy labirintusban versenyzünk majd az értékes jutalmakért cserébe. Továbbá a Honkai Impact január 20-án egy animével bővül ki, két félórás epizódot kapunk majd.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 2 hete

Vissza is lesek majd.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Bugok már javítva vagy még mindig telivan?

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Új cs*cs*k jönnek?

válasz erre