Új infók szivárogtak ki a Genshin Impact következő, 3.2-es frissítéséről

2022. szeptember 25.
47.0141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A legújabb szivárgásnak köszönhetően megtudtuk, hogy a HoYoverse nyílt világú animés RPG-je, a Genshin Impact milyen új eseményekkel, eventekkel és hősökkel fog bővülni a soron következő, 3.2-es frissítésében.

Az animés nyílt világú szerepjáték legújabb, 3.1-es frissítése három nap múlva, szeptember 28-án debütál, lelkes adatbányászok viszont ismét munkához láttak és érdekes dolgokra bukkantak a játék fájljai között kutatva.

Pletykák szerint visszatér a Labyrinth Warriors event az új frissítésben Great Mujina Youkai néven, az új esemény fontos szerepet tölt majd be a sztoriban, a játék két ominózus karaktere, Tartaglia és Yoimiya kerül majd a figyelem középpontjába. Az új sztoriküldetések mellett természetesen korábbi események is visszatérnek majd az új event során.

A korábban bejelentett hősök mellé érkezik a Dendro Archon, Nahida, aki a dendro elemet tudja majd bevetni a harcok során. Érkezik továbbá két új négycsillagos hős, Kaveh és Layla. Az új hősök mellett vadiúj bossok és különféle jutalmak is érkeznek majd a 3.2-es frissítéssel, kíváncsian várjuk, hogy a pletykákból végül mik bizonyulnak igaznak.




3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 7 hónapja és 18 napja

Én már lekattantam róla. És már ezek a frissítések sem nagyon tudnak visszacsábítani, beleuntam.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 19 napja

Túl fogják pörgetni ezt a játékot... Túl gyakran jönnek az újdonságok, és szerintem sokan vannak úgy vele mint én: ha nincs elég időm a játékra, akkor inkább hagyom a francba az egészet.

válasz erre

peter97

1 éve, 7 hónapja és 19 napja

Kicsit előre szaladnak már ezek a pletykák. szomorú smiley Kár mert így semmi izgalmas nem marad.

válasz erre