Új mobiljátékos stúdiókat hozott létre a Riot Games Kínában

2022. szeptember 12.
45.7121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Tovább terjeszkedik a népszerű MOBA, a League of Legends fejlesztője, a Riot Games, ezúttal Kínában alapított a játékfejlesztő/kiadó új stúdiókat, emellett a meglévő irodájukat is tovább bővítik.

A Riot vezetője, Marc Merrill jelentette be, hogy a Shanghai-ban található R&D Center az egyéves évfordulója alkalmából mostantól mobiljátékos stúdióként fog funkcionálni. Emellett az ázsiai országban több helyi mobiljátékos stúdiót is alapított az amerikai vállalat, a fókuszban pedig természetesen a kínai piac és a különféle mobilos címek lesznek.

Fejlesztőkből sem lesz hiány, több mint 60 új alkalmazottat toboroztak a Riot Games China R&D Studio csoportnál az elmúlt néhány hónapban. A stúdió állítása szerint az új irodák Shanghaiban, Sencsenben és egyéb kínai nagyvárosokban is megtalálhatóak lesznek, az új Riot Games China R&D stúdiója pedig hamarosan hivatalosan is átadásra kerül.

A Riotnak úgy tűnik, hogy hosszútávú tervei vannak a kínai piacon, ami nem is csoda, hiszen pl. a League of Legends: Wild Rift elképesztő számokat produkált az elmúlt években az ázsiai országban. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket és az új mobilos címeket.



4 hozzászólás

Chico

1 éve, 8 hónapja és 3 napja

Durva hová nőtt a Riot. meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 3 napja

Na akkor még több játék jön, helyes. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 3 napja

Legjobb helyen vannak.

válasz erre

Mendez

1 éve, 8 hónapja és 3 napja

A legnagyobb mobiljátékos piac, nem is csoda, hogy ott terjeszkednek.

válasz erre