Újévi frissítés jött a Forestopiahoz

2022. december 27.
49.6021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Gravity Game Arise egy hangulatos új frissítést adott ki a Forestopiahoz, ami jutalmakat biztosít a minijátékokban való részvételért és további új tartalmat visz a gondtalan szigeti élet szimulátorába.

A Toasty New Year Event január 1-én indul és január 31-ig tart a Forestopiaban, ennek részeként a napi eseményküldetések során a felhasználók több Golden Rabbit érmét gyűjthetnek, amiket utána különféle tárgyakra cserélhetnek. A frissítés másik része lehetővé teszi, hogy megváltoztassuk a Yeti megjelenését, most már mindenki lecserélheti a Yeti ruházatának minden részét, a fejtől a nyakig, a testéig és a hátáig, itt nyolc új típusú jelmezt is bemutattak.

A Yeti pompáját fokozandó, elindul a The New Year Scarf esemény is, a pirosat választották a szezon színének, az újévi eseményben pedig új állatok is megjelennek a szigeten, amelyeket az állandó terráriumokba helyeztek. Azt se felejtsük el, hogy még december 31-ig tart a karácsonyi tematika, év végéig Xmas Tokenek és ajándékdobozok zsákolhatóak be minden egyes nap és karácsonyi dekorációba öltöztethetjük a terráriumunkat, valamint karácsonyi állatok is várnak ránk.
2 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Kiráz a hideg ettől a látványtól. szomorú smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Az előző frissítés volt az első amikor hallottam erről a játékról és azóta sem semmit. röhögő smiley

válasz erre