Ultimate Sackboy címmel egy új Endless Runner érkezik hamarosan mobilokra

2023. január 18.
4.4711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PlayStation konzol népszerű hőse, Sackboy hamarosan mobilokra is befut, érkezik ugyanis Ultimate Sackboy címmel egy Endless Runner műfajú kaland a kis képernyőkre, az ügyességi spin-off epizódra pedig már elő is regisztrálhatunk.

Az Ultimate Sackboy a népszerű LittleBigPlanet sorozat mobilos spin-off epizódja lesz, a címszereplő bábuval kell végigszáguldanunk a pályákon, miközben kikerüljük az akadályokat és legyőzzük a széria ikonikus gonoszait. Sackboyunkat különféle kosztümökbe is öltöztethetjük, a játékból természetesen nem hiányozhatnak a különböző mikrotranzakciós elemek.

Már volt korábban egy hasonló Endless Runner kaland mobilokon Crash Bandicoot: On the Run! címmel, reméljük, hogy az Ultimate Sackboy tovább kihúzza majd, mint a fentebb említett ügyességi játék. Számos pálya és legyőzendő ellenfél vár ránk, a napi párbajok, küldetések teljesítéséért cserébe rengeteg jutalmat zsákolhatunk majd be.

Érdemes hozzátenni, hogy már van egy hasonló játék mobilokra Run, Sackboy! Run! címmel, nem összekeverendő a két cím. Az Ultimate Sackboy február 21-én landol Android és iOS eszközökre, a Google Play Áruházban már elő is regisztrálhatunk a mókás ügyességi kalandra.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

De jópofa! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem lesz ez rossz!

válasz erre