Vadiúj előzetessel érkezett a Genshin Impact's Genius Invokation TCG

2022. november 30.
4.3811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Új előzetest kapott a korábban már pletykált kártyás minijáték, a Genshin Impact's Genius Invokation TCG, az új kedvcsinálóban pedig végre mozgás közben is megnézhettük a gyűjtögetős kártyajáték konkrét játékmenetét.

A HoYoverse csapata a 3.3-as frissítés keretein belül bővíti majd ki az animés szerepjáték világát egy kártyás minijátékkal. A Genius Invokation TCG egy klasszikus értelembe vett gyűjtögetős kártyajáték lesz (már látjuk is magunk előtt a kommentszekció vasvilláit), amiben NPC karakterek és más játékosok ellen küzdhetünk majd meg különféle PvE és PvP játékmódokban.

A szokásos kártyás játékmenetet megpróbálják majd feldobni újdonságokkal a fejlesztők, az RPG karakterei szerepelnek majd a karakterkártyákon, viszont különféle felszereléseket, erősítéseket, buffokat és random eseményeket is előidézhetünk az egyéb lapjainkkal majd.

Hőseink háromféle képességgel, normál, elementális és erősített támadással rendelkeznek majd, a random faktorról pedig egy nyolcoldalú kocka gondoskodik majd. A Genshin Impact's Genius Invokation TCG megjelenésére már nem is kell sokáig várnunk, december 7-én, az új frissítéssel debütál majd az gyűjtögetős kártyás minijáték.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Roppant hangulatos, csak már elengedtem a Genshint...

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nagyon nem az én világom..

válasz erre