Advertisement

Új minijátékokkal, eventekkel és hősökkel bővül decemberben a Genshin Impact

2022. november 26.
4.2011
Decemberben sem maradunk friss Genshin Impactos tartalmak nélkül, érkezik ugyanis a soron következő 3.3-as frissítés, ami egy új kártyajátékot, számos ünnepi eventet, eseményt, új hősöket és egy tonnányi tennivalót ad hozzá a gacha programhoz.
Advertisement

Az Akasha Pulses, the Kalpa Flame Rises névre hallgató 3.2-es update után hamarosan itt a következő csomag, egészen pontosan december 7-én landol az All Senses Clear, All Existence Void nevet viselő frissítés. Friss tartalmakból ezúttal sem hiány, új eventek, kihívások, számos új karakter és egy kártyás minijáték is érkezik a frissítéssel. Két új hős is debütál decemberben, az ötcsillagos Wanderer és a négycsillagos Anemo lövész, Faruzan érkezik majd a frissítéssel.

A korábban pletykált gyűjtögetős kártyajáték is érkezik végül Genius Invokation TCG néven, emellett az Archon Quest sztoriszál is folytatódik egy új fejezettel. Számos új minijátékkal is elüthetjük majd az időt, bekerül az Akitsu Kimodameshi névre hallgató "blokktörős" játék, az Across the Wilderness esemény, valamint a Windtrace nevű online bújócska és a Misty Dungeon frissített változata is bekerül majd a programba.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ronalddo írta:
Havonta jön valami event gecc.
Legalább nem hagyják satnyulni. Én is unom, de megértem őket, üzletileg.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Havonta jön valami event gecc.

válasz erre