Advertisement

Vadiúj tárgyak és számos event is bekerül hamarosan a Torchlight: Infinite-be

2023. január 31.
4.1751
Az XD Entertainment csapata menetrend szerint szállítja nekünk az ARPG-játékukhoz, a Torchlight: Infinite-hez a friss tartalmakat, a következő frissítésben vadiúj tárgyak, fegyverek, valamint számos esemény és event is bekerül majd a szerepjátékba.
Advertisement

Számos újdonsággal rajtolt el januárban a Torchlight: Infinite legelső szezonja, a meglepetéseknek természetesen még nem szakadt vége, az Entangled Tides névre hallgató event számos újdonságot hoz majd magával a szerepjátékba. Először is február 2-án megérkezik az új polipos páncél, ami új képességekkel ruházza fel a viselőjét. Emellett új tárgyak érkezésére is számíthatunk, az új esemény érkezéséig sem fogunk viszont unatkozni.

Az ARPG-be bekerült ugyanis az új The Lord of the Void Sea névre hallgató főnök, a boss-hoz pedig számos event és esemény is kapcsolódik. További újdonságok is bekerültek nemrégiben a Torchlight: Infinite-be, az új Carino Voidflame Dragonstalker kinézet mellett a képességeink, skilljeink kinézetét is teljesen testreszabhatjuk. Az új páncélokra és fegyverekre nem is kell sokat várnunk, hiszen február 2-án debütál az Entangled Tides event.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Mendez

2 hónapja, 3 napja

peter97 írta:
Abbahagytam egy ideje, kicsit beleuntam.
Nekem meg pont hogy megunhatatlan!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 4 napja

Abbahagytam egy ideje, kicsit beleuntam.

válasz erre