Vadiúj tárgyak és számos event is bekerül hamarosan a Torchlight: Infinite-be

2023. január 31.
4.3171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az XD Entertainment csapata menetrend szerint szállítja nekünk az ARPG-játékukhoz, a Torchlight: Infinite-hez a friss tartalmakat, a következő frissítésben vadiúj tárgyak, fegyverek, valamint számos esemény és event is bekerül majd a szerepjátékba.

Számos újdonsággal rajtolt el januárban a Torchlight: Infinite legelső szezonja, a meglepetéseknek természetesen még nem szakadt vége, az Entangled Tides névre hallgató event számos újdonságot hoz majd magával a szerepjátékba. Először is február 2-án megérkezik az új polipos páncél, ami új képességekkel ruházza fel a viselőjét. Emellett új tárgyak érkezésére is számíthatunk, az új esemény érkezéséig sem fogunk viszont unatkozni.

Az ARPG-be bekerült ugyanis az új The Lord of the Void Sea névre hallgató főnök, a boss-hoz pedig számos event és esemény is kapcsolódik. További újdonságok is bekerültek nemrégiben a Torchlight: Infinite-be, az új Carino Voidflame Dragonstalker kinézet mellett a képességeink, skilljeink kinézetét is teljesen testreszabhatjuk. Az új páncélokra és fegyverekre nem is kell sokat várnunk, hiszen február 2-án debütál az Entangled Tides event.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

peter97 írta:
Abbahagytam egy ideje, kicsit beleuntam.
Nekem meg pont hogy megunhatatlan! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Abbahagytam egy ideje, kicsit beleuntam.

válasz erre