Advertisement

Március végén lekapcsolják a The Alchemist Code szervereit

2023. február 08.
53.7141
Szomorú híreket tettek közzé nemrégiben a stratégiai szerepjáték, a The Alchemist Code fejlesztői, a körökre osztott JRPG szerverei március végén végleg leállnak, a játékon belüli vásárlást pedig a tegnapi napon kivették a játékból a készítők.
Advertisement

Idén több játéktól is búcsúzunk, a Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds, az Apex Legends Mobile és az AutoChess Moba után egy újabb játéktól veszünk könnyes búcsút. A népszerű stratégiai RPG, a The Alchemist Code szervereit március 31-én állítják le, a játékbeli fizetőeszközök pedig a tegnap naptól már nem elérhetőek a stratégiai programban.

Szerencsére az el nem költött játékbeli pénzünket visszatérítik a készítők, április 3-án egy külön weboldalon a Request for Refund gombra kattintva tudjuk ezt megtenni. Egészen június 3-ig él az ajánlat, a játék szerverei pedig március 31-ig üzemelnek, szóval még egy utolsó körre mindenképpen érdemes lesz visszatérni az animés taktikai programba.

Sajnos a készítők a hivatalos blogbejegyzésükben nem indokolták meg a döntést, szomorú látni, hogy egy gyönyörű animés látványvilággal, szerteágazó történettel és remek harcrendszerrel rendelkező program kerül a süllyesztőbe.

Advertisement
3 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Döbbenet.

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Eszméletlen ez a nagy offolás hullám! Minden napra jut legalább egy ilyen hír.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hihetetlen, mennyi projekt megy csődbe!

válasz erre