Advertisement

Számos ajándékkal és jutalommal debütált mobilokon az Eversoul

2023. január 06.
4.2941
Advertisement
Az idei év egyik legjobban várt gacha szerepjátéka, az Eversoul végre globálisan is elérhetővé vált mobilokon, a Kakao Games és a Nine Ark pedig ennek örömére számos ajándékkal, limitált ideig megszerezhető jutalommal kedveskedik a játékosoknak.
Advertisement

Az Eversoul megjelenését komoly várakozás előzte meg, hiszen érdekes mechanikákkal dobja fel a megszokott szerepjátékos elemeket. Az előregisztráció rendkívül jól sikerült, több mint 1 millió játékos regisztrált elő a gacha szerepjátékra. A fejlesztők nem is maradtak hálátlanok, 100 000x Gold, 100 000x Mana Dust, 1000x Everstone, egy epikus lélek, Mica, valamint két limitált kiadású Mica és Seeha outfit is bezsákolható ingyen a gacha játékban.

Az Eversoul egy vibráló animés fantasy világba kalauzol el minket, "Gyűjtőként" úgynevezett lelkeket összeszedve tudunk összerakni egy ütős csapatot, a különféle formában felbukkanó lánykákat pedig munkára is foghatjuk, különféle küldetésekre is elküldhetjük őket. Az Eversoul már globálisan is elérhető Android és iOS rendszereken, a Google Play Áruházban és az App Store-on keresztük tudjuk letölteni teljesen ingyen a gacha szerepjátékot.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Mordorer

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jöhet, tárt karokkal és lepucolt tárhellyel várom!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szedem!

válasz erre