Advertisement

Új fejlesztőcsapattal bővült a Netflix Games, megvásárolták a Spry Fox stúdióját

2022. október 31.
44.8051
Egy új stúdióval bővült a Netflix mobiljátékos részlege, a streaming-szolgáltató hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Cozy Grove-ot fejlesztő Spry Fox csapata is a Netflix Games istállójába került a mai napon.
 

A Netflix nem viccel, amikor a mobiljátékokról van szó, hiszen több mint 50 cím van jelenleg is fejlesztés alatt, a finnországi stúdiójuk után pedig immáron egy hatodik csapat is ontja majd magából a mobilos programokat.

A legújabb vásárlásuk pedig nem más, mint a Spry Fox, akik a Triple Town és az Alphabear című puzzle-játékokkal futottak be, majd a Cozy Grove című kalandjukkal értek el később komoly sikereket. A Netflix közleménye szerint szeretnék tovább bővíteni a mobiljátékos kínálatukat, immáron a Spry Foxes csapatával kiegészülve.

A Spry Foxes csapata egy blogbejegyzésben nyugtatta meg a kételkedő rajongókat, hogy a korábban elkezdett projektek ugyanúgy folytatónak, érkezik a Cozy Grove 2 és dolgoznak egy egyelőre cím nélküli MMO játékon, viszont a további munkát immáron a Netflix védőszárnyai alatt végzik majd.

3 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Örülök ennek a sok felvásárlásnak, nekünk ez csak jó.

válasz erre

Chico

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kegyetlen mód elkezdtek nőni.

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyon keményen tolja a Netflix, sajnos félő hogy előbb utóbb ez külön fizetős dolog lesz, nem fogja fedezni a tévé.

válasz erre