Tovább robog a Netflix Games, jelenleg több mint 50 játék áll fejlesztés alatt

2022. október 21.
42.0611
A streaming-szolgáltató nem viccel, 55 mobiljátékuk van jelenleg fejlesztés alatt, nemrégiben pedig azt is elárulták, hogy tervben van egy, a Google felhőalapú szolgáltatásához, a Stadia-hoz hasonló Netflixes mobiljátékos platform.
Advertisement

Úgy tűnik, hogy a Netflix továbbra is komolyan gondolja a videojátékos platformot, még úgy is, hogy az előfizetők elenyésző része játszik csak Netflixen. A nemrég megrendezett TechCrunch Disrupt eseményen a vállalat vezetője, Mike Verdu arról is beszélt, hogy sikerült feltornázni a fejlesztés alatt álló játékok számát 55-re, emellett tervben van egy saját felhőalapú mobiljátékos szolgáltatás létrehozása a Netflixnél.

A szakember állítása szerint tanultak a Stadia bukásából, ők egy teljesen más üzleti modellt szeretnének követni, a Netflixes előfizetők ingyen elérnék a szolgáltatást. Játékok terén sem fogunk hiányban szenvedni, hiszen olyan narratív kalandok is elérhetőek már, mint az Oxenfree, a Spiritfarer, emellett a nemrég alapított finnországi stúdió is dolgozik már saját címeken.
Advertisement
3 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát rákapcsoltak a fiúk.

válasz erre

peter97

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Keményen fejlődnek.

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon belecsaptak a lecsóba!

válasz erre