Számos meglepetéssel rajtolt el a Tower of Fantasy 2.3-as frissítése

2023. február 02.
4.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Új frissítéssel bővült a Tower of Fantasy, az animés szerepjátékba megérkezett ugyanis az Amidst Miasma nevű csomag, egy egzotikus régió, egy vadiúj hős, számos kihívás, rengeteg tennivaló, küldetés és két visszatérő karakter is bekerült a programba.

A mai nap kiemelten fontos a Tower of Fantasy életében, hiszen megérkezett a 2.3-as verzió, ami az új hős, Alyss mellett egy buja esőerdőkkel teli régiót is hozzáadott a gacha játékhoz. Természetesen a Miasmic Swamp névre hallgató terület mellett egyéb újdonság is érkezett, új sztoriszál, küldetések és számos játékbeli event is bekerült a gacha RPG-be.

Két visszatérő hősünk is van, Frigg és Saki Fuwa február 2 és 13 között átdolgozott formában húzható be a játékban. Mindkét hős fagyos támadásokkal sokkolja az ellenfeleket, Frigg elsősorban egy támogató Simulacrum, aki különféle buffokat ad a csapattársainak.

Saki Fuwa vele szemben egy sokoldalú Simulacrum, aki a támadásban (DPS) és a védekezésben (Shieldbreaker) is egyaránt jeleskedik. A visszatérő karakterek mellett belépési bónusz, rengeteg új event, egy új négyfős Origin of War játékmód és számos ajándék is vár ránk a Tower of Fantasy-ban, érdemes lesz tehát letesztelni a 2.3-as frissítés változtatásait.

Nézd nagyban ezt a videót!





1 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Hát ezek azért nem olyan nagy meglepetések ha valaki követi például a mobilgamert. mosolygó smiley

válasz erre