2017 legolvasottabb cikkei, hírei a Mobilgameren

2017. december 28.
38.8951
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A mobilgamer életében 2017 volt az első teljes év - hiszen egyedülállóan csak a mobiljátékokkal foglalkozó magazinunk 2016 év végén indult el -, ezért most érkezett el az ideje az első olyan toplistának, amelyben a legolvasottabb híreket és cikkeket mutatjuk be a mögöttünk álló esztendőből. Nézzük is, mit szerettetek a legjobban 2017-ben!


2017 legolvasottabb hírei

A legolvasottabb mobilgamer hírek listáját a Pokémon GO fesztiválok körül kialakult botrányokról írt hírunk nyitja meg. 9.585 olvasót érdekelt, amint a A félresikerült Pokémon GO Fest miatt perlik a Niantic csapatát című hírben azt fejtegetjük, hogy a rendezvény látogatói csoportos pert helyeztek kilátásba a Niantic ellen, mert rengetegen több száz vagy ezer kilométert utaztak feleslegesen.

A félresikerült Pokémon GO Fest híre vezeti a híreket

A félresikerült Pokémon GO Fest híre vezeti a híreket


8.723 olvasással a dobogó második helyére egy hardveres hír került, a Igazi mobiljátékosoknak készített telefont a Razer című hírben arról számolunk be, hogy a leginkább méregdrága gamer perifériáiról híres gyártó belépett mobiljátékokra kihegyezett készülékével a piacra. Nem csak a specifikációkat foglaltuk össze, hanem a cég terveit is, azonban a nagy berobbanás azóta várat magára - bár sokan várták, az új mobil egyelőre nem robbantott bankot.

Mi más is foglalhatná el a harmadik pozíciót, ha nem egy CS vagy egy GTA klón? Ennek megfelelően a Különleges GTA-klónt keresel mobilra? Itt a Gangstar New Orleans! hírünk csücsült fel toplistánk harmadik pozíciójába, 8.538-an voltatok arra kíváncsiak, mivel tölthetnénk be azt az űrt amelyet a kevés mobilos GTA játék okoz számunkra.

A negyedik helyen Még a nyáron befuthatnak a legendás pokémonok a Pokémon GO-ba? címmel egy újabb Pokémonos hír került, az ötödik pozíciót pedig egy ingyenes akciót bemutató hír, az Ingyen letölthető iOS-re a Pokoli szomszédok első része! foglalja el.

2017 legolvasottabb cikkei

Nem meglepő módon a legolvasottabb cikkek nem feltétlenül a játéktesztek a mobilgameren, hanem a különböző tippek-trükkök, vagy épp a több játékot kínáló gyűjtemények. Ennek megfelelően toplistánkban is külön kerültek az általános cikkek a játéktesztektől - nézzük is hogy alakult az előbbiek sora.

A dobogó legfelső fokán egy biztonsággal foglalkozó anyag található, az Ez az 5 legjobb ingyenes vírusirtó Androidra toronymagasan, 83.594 olvasással foglalja el előkelő pozícióját.

Az 5 legjobb ingyenes vírusirtó Androidra a legérdekesebb cikk

Az 5 legjobb ingyenes vírusirtó Androidra a legérdekesebb cikk


A folytatásban a szórakozás veszi át a főszerepet, a második helyen az A 3 legjobb ingyenes zenelejátszó Androidra csücsül 52.952 olvasással, míg a harmadik pozícióban éppen csak lemaradva Az 5 legjobb ingyen letölthető képszerkesztő app mobilra terpeszkedik 52.276 olvasóval.

A negyedik legolvasottabb téma a Skype és Facebook Messenger helyett: itt a 3 legjobb ingyenes applikáció videohíváshoz!, az ötödik pedig az Egy jó focis mobiljátékot keresel, ami nem a FIFA? Mutatjuk az 5 legjobbat! lett.

2017 legolvasottabb játéktesztjei

És akkor következzen toplistánk utolsó etapja, amiből kiderül, melyik játékok tesztje volt igazán érdekes számotokra!

Minket nagyon meglepett hogy a trón tetején a Star Wars Puzzle Droids csücsül, hiszen nem egy FPS vagy egy kalandjáték, ami mobilon nagyon népszerű stílus. A maga 44.003 olvasásával tehát egy kellemes, ámde eléggé tucatszagú mobiljáték kapta a legolvasottabb játékteszt díjat.

Egy átlagos játék, a Star Wars Puzzle Droids vezeti a játékteszteket

Egy átlagos játék, a Star Wars Puzzle Droids vezeti a játékteszteket


A folytatásban sem egy Quake foglalja a helyet, hiszen a Sokoban Next ügyességi játék került a második helyre, ami valószínűleg részben a magyar nyelvű verziónak is köszönhető. A tesztre 43.995 olvasó volt kíváncsi.

A virtuális dobogó harmadik fokát 43.978 olvasással az őrült hangulatú Family Guy Another Freakin foglalja el, ami nem meglepő annak fényében, hogy az egyik legnépszerűbb animációs sorozat mobiljáték verziójáról van szó!

A dobogóról éppen hogy csak lecsúszott a Battle Bay és a Kill Shot Virus tesztje. A legmeglepőbb azonban a játéktesztek toplistájátban, hogy mindegyik májusi publikáció! Úgy tűnik, a nyárra készülődve vagytok a legkíváncsibbak a jó játékokra.

2017 legtöbb upvote-ja

A cikkek, hírek alatt található upvote fontos visszajelzés nekünk arra vonatkozólag hogy mely írásaink tetszettek leginkább. Bár ebből nem terveztünk toplistát, érdekességképpen mégis álljon itt a top 5 olyan hír vagy cikk, amire a legtöbbször nyomtatok egy lájkot (a mi lájkunkat, nem a facebookét):

1. Ez az 5 legjobb ingyenes vírusirtó Androidra
2. 5 hasznos applikáció az egészség megőrzéséért
3. Jön a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilra!
4. Nice Slice játékteszt
5. Az 5 legjobb Star Wars mobiljáték Androidon és iOS-en


A legtöbb upvote-ot kapott cikkek között a legjobb Star Wars mobiljátékok is szerepelnek

A legtöbb upvote-ot kapott cikkek között a legjobb Star Wars mobiljátékok is szerepelnek


Reméljük, érdekes volt számotokra évértékelő toplistánk! Mi nagyon élveztük az eltelt évet, és nagy örömmel készítjük nektek az első és egyetlen mobiljátékokkal foglalkozó magyar nyelvű magazint!

Ennek eredményeképpen egyébként még egy kis statisztika: összesen 1.727 cikket, hírt írtunk 2017-ben, ami 2.801.187 leütött karaktert jelent. Az anyagok megírásával (ebben nincsenek benne a teszteléssel vagy adatgyűjtéssel töltött idők például) 1594 munkaórát töltöttünk, amit ti összesen 14.546.069 olvasással háláltatok meg!

Köszönjük ezt a csodálatos évet Nektek, köszönjük hogy minket olvastok, 2018-ban is itt leszünk veletek minden nap a legfrissebb mobiljáték és hardver hírekkel, cikkekkel, tesztekkel!

Ezúton is Boldog Új Évet Kívánunk mobilgamerek!
9 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 7 hónapja és 14 napja

Szerintem én már az indulás elejétől itt vagyok (2016 október 26 ) és nagyon jó látni hogy honnan indultatok és hova jutottatok. Óriási eredmények ezek, amihez csak gratulálni tudok!

És egy kicsit úgy érzem hogy én is hozzá tudtam tenni a sikerhez néhány megosztással, kommenttel, facebook lájkkal. Idén is sok sikert nektek, nekünk pedig további szuper cikkeket!

BÚÉK!

válasz erre

Mendez

2 éve, 7 hónapja és 15 napja

Úristen micsoda számok! Ezt nem gondoltam volna. Mondjuk azt sem hogy a pokemonra ennyien rákattannak még mindig.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nem is kérdés hogy ti vagytok a legjobbak. A számok magukért beszélnek, én például az antivírus cikken ledöbbentem. És nem azért mert azt olvasták legtöbben hanem mert olyan számban olvasták amit sok évek óta működő weboldal nagyon megirigyelhet.

Gratulálok nektek, köszönjük a rengeteg jó cikket, a folyamatosan érdekes híreket! Jövőre veletek ugyanitt!

válasz erre

peter97

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Volt benne nekem néhány meglepetés. Tök jó ez a statisztika, remélem sorozat lesz belőle.

Boldog új évet!

válasz erre

zsenikém

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem az elsők között regeltem, viszont azóta folyamatosan vagyok, minden nap! Nagyon jó, nagyon színes, nagyon egyedi amit csináltok! Ilyen statot még többször is szívesen olvasnék, imádom őket!

BÚÉK Mobilgamer és minden olvasó!

válasz erre

Chico

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Egyértelműen Ti vagytok a legjobbak! Szeretem nagyon az oldalt, nem csoda ha ezzel még ennyien mások is így vannak. Sok sikert a továbbiakban is, én jövőre is ugyanitt fogok lenni - egész nap!

válasz erre

fonemaker

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Imádom az oldalt, ha lehet ilyet mondani, rajongó vagyok! Nagyon örülök hogy vagytok, ezeknek a sikereknek meg méginkább! Jövőre is maradok természetesen! BÚÉK!

válasz erre

ferencziakos

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Szuper az oldal, itt kezdem és fejezem be a napom! Csak így tovább, köszönjük a munkátokat!

válasz erre

Femobilos

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Mi köszönjük ezt a rengeteg munkát, ezeket a szuper cikkeket és friss híreket!

Boldog új évet és további sok sikert, Mobilgamer!

válasz erre